Băiuțul a fost invadat de sataniști: Piei, drace!

0
175

Un mesaj făcut public pe rețelele de socializare ne-a făcut să analizăm puțin situația și să facem câteva lămuriri.

Pentru a fixa contextul, în weekend-ul care tocmai a trecut, în Băiuț a avut loc Rock n Road Weekend, un eveniment destinat motocicliștilor din toată țara și nu numai.

În mesajul făcut public de un băiuțean se prezintă faptul că: „Băiuțul a fost invadat de sataniști! Toată ziua și noaptea, peste tot pe unde mergi vezi doar draci cu motoarele lor. Pe lângă că fac o zarvă de nedescris turând motoarele la maxim, ne mai sperie și copiii și animalele!”

Totuși, Rock n Road Weekend este ceva mai mult decât ceea ce a descris băiuțeanul revoltat. În cadrul acestui eveniment, iubitorii motoarelor pe două roți au participat la concursuri care mai de care mai amuzante, au băut bere, au mâncat pe săturate, iar seara s-a încheiat pe muzică rock. Au fost prezenți motocicliști din tot estul Europei, asociația organizatoare fiind una dintre cele mai mari din țară.

Ba și mai mult, de-a lungul timpului, membrii Rock n Road au desfășurat mai multe acțiuni umanitare în Băiuț, răspunzând prezenți mereu când erau solicitanți.

Tot în cadrul evenimentului din weekend, a fost un moment special, când pe scenă se aflau cei de la Focul Viu, organizatorii au împărțit lumânări și a urmat un moment dedicat celor care nu mai sunt printre noi. (vezi foto)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.