Primăria Cupșeni, posibile acțiuni sub incidența penală: „Penala strigă – penalii!”

0
219

Acțiuni de incidență penală comise de Primăria Cupșeni.

Uneori vrei să faci bine, uneori vrei să faci rău, rezultatul e același când este un politician interesat doar de imaginea ta.

Am urmărit și am scris despre activitatea Primăriei din Cupșeni. Scriem din nou. Probabil iar o supărăm pe „madam” primărița Lucia Chermezan, fostă Butcure și iar o să ne amenințe cu procese în instanță. Cu atât mai bine.

Zicala: „hoțul strigă – hoții” se potrivește perfect în acest caz, doar că trebuie adaptată puțin: „Penala strigă – penalii!”

Despre ce e vorba mai exact?

În ultimele luni, Primăria Comunei Cupșeni a început o serie de lucrări de reabilitare ale ulițelor aflate sub administrare autorității locale. Fapt de apreciat și absolut necesar în comunitate. Doar că, la fel ca și în alte cazuri, administrația locală din Cupșeni și-a depășit atribuțiile și a trecut la un alt nivel, punând piatră și în grădinile oamenilor, tăind livezi și făcând și alte atrocități de genul.

Toate bune și frumoase, măcar se vede că primărița se chinuie și face ceva, doar că ar trebui să ținem cont de faptul că trăim în România și că ar trebui să respectăm anumite legi. Cu toții…și noi gazetarii…și oamenii de rând, dar și primarii.

Pentru continuare dați click aici!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.