Despre linii și permise pe DN 18 B. Lăpușanii sunt în continuare bătaia de joc a CNAIR

0
155

Lupta continuă! După 5 accidente în mai puțin de trei luni și o presiune publică pusă pe Direcția de Drumuri și Poduri Maramureș, 3 poduri din Țara Lăpușului au fost reparate!

Acum revenim cu un alt subiect, dar cu aceeași intenție: responsabilii să conștientizeze că existăm și că viața noastră contează!

Într-o postare publică pe un grup al șoferilor maramureșeni se atrage atenția cu privire la „MAREA ASFALTARE DE PE DN 18 B” drumul de legătură dintre Baia Mare și Țara Lăpușului, drum asfaltat în plină iarnă, pe ploaie și zăpadă, (VEZI VIDEO) 

Marea problemă nu e că a fost asfaltat, deocamdată drumul ține, dar lucrările nu au finalizate, ne existând acostament pe tot tronsonul și mai grav, ne fiind marcat. Probabil că domnii din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu au permis de conducere și nu știu cum e să conduci noaptea, pe ceață și ploaie, pe un drum fără nici o linie de marcaj. Dacă ar știi, nu cred că ar lăsa sute, mii de șoferi să-și pună viața în pericol.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.