CULMEA RUȘINII! Președintele secției de votare 202 (Rohia), locul în care au descins criminaliștii, era inițial pe lista PNL Târgu Lăpuș

0
393

CULMEA RUȘINII! Președintele secției de votare 202 (Rohia), locul în care au descins criminaliștii, era inițial pe lista consilierilor PNL

În această seară, la secția de votare numărul 202 din Rohia, circumscripția Târgu Lăpuș, președintele secției de votare ar fi plecat cu ștampilele acasă, existând suspiciunea de fraudă electorală. 

Aspect confirmat de IPJ Maramureș:

„La ora 21.37, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că președintele unei secții de votare din localitatea Rohia ar fi părăsit secția, având asupra sa ștampilele de vot.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și desfășoară verificări pentru a clarifica aspectele sesizate și a lua măsurile legale.” – arată IPJ Maramureș.

Criminaliștii ar fi ajuns la Rohia, constatând că stampilele au fost folosite! Redacția eMaramures.ro a avertizat cu 5 zile înainte despre situația de posibilă fraudă de la Târgu Lăpuș, privind incompatibilitatea mascată a președintei circumscripției și candidatului PNL. VEZI DETALII.  

Președintele secției de votare la care au loc verificările polițiștilor criminaliști este susținător al PNL-ului și candidatului Vlad Herman.

Însă, cireașa de pe tort este faptul că Leșe, președintele secției de vot în care a avut loc incidentul, a fost inițial pe listelele PNL pentru consiliul local Târgu Lăpuș!

Material în actualizare!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.