Prima reacţie a Comunităţii Declic, după ce cazul pădurarului ucis în Maramureş a fost preluat de procurorul general. Se cere ajutor pe familia pădurarul omorât

0
1153

Cazul pădurarului Liviu Pop, ucis în Maramureş în timp ce încerca să oprească o tăiere ilegală de arbori, a fost preluat de către procurorul general. Acest lucru s-a întâmplat după ce reprezentanţii Comunităţii Declic au înmânat oficialului de la Bucureşti o petiţie semnată de către 30.000 de cetăţeni.

„Da, am reuşit. Ieri ne-am întâlnit cu Procurorul General, Bogdan Licu. I-am transmis îngrijorările noastre legate de ancheta din Maramureş şi ne-a mărturisit că le împărtăşeşte. Procurorii din Maramureş nu şi-au făcut treaba, după o lună, ancheta stătea pe loc. De astăzi, a fost preluată la Bucureşti”. A fost prima reacţie a reprezentanţilor Comunităţii Declic după ce procurorul general a preluat cazul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

SILVICULTORII CER AJUTORUL OAMENILOR

În urma tragediei din data de 16 octombrie 2019 în care pădurarul Pop Liviu-Pavel de la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț – Direcția Silvică Maramureș, în vârstă de doar 30 ani, a fost ucis cu bestialitate în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu de un grup de hoți de lemn pe care i-a surprins în timp ce tăiau ilegal și sustrăgeau material lemnos, au rămas în grija mamei trei copii minori (două fetițe gemene în vârstă de doar un an și o fetiță în vârstă de cinci ani).

Pe această cale, facem un apel către toți oamenii cu suflet, pentru a acorda un ajutor umanitar familiei pădurarului Pop Liviu-Pavel, atât de necesar asigurării unui trai decent celor trei fetițe rămase fără tată.

Ajutorul umanitar poate fi virat soției pădurarului, POP ANAMARIA, în contul RO76 BTRL RON CRT 0473 823 501 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Târgu Lăpuș.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.