FOTO/VIDEO. Mister total în jurul morții sătmăreanului Marcel K. la Viile Apei. A lăsat în urmă un copilaș și o soție îndurerată

0
916

Mister total în jurul morții sătmăreanului Marcel K., în vârstă de 28 de ani, originar din Orașu Nou, județul Satu Mare. Surse judiciare au precizat  că deocamdată nu există nicio explicație cu privire la cauzele care au dus la producerea accidentului. Care este învăluit în mister.

Marcel K. locuia de ceva vreme în localitatea Săbișa, din județul Maramureș, și avea un copil de câțiva anișori, potrivit informațiilor PresaSM. Anchetatorii nu își pot explica cum a putut să piardă controlul mașinii, în condițiile unui drum drept.

Pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului, se va face o expertiză a autovehiculului. Dacă expertiza va demonstra că nu s-a produs o avarie la mașină, se va lua în calcul o posibilă eroare umană. De asemenea, urmează să se stabilească și o eventuală alcoolemie, în urma autopsiei.

”Victima se deplasa dinspre Seini spre Orașu Nou, iar în apropiere de Viile Apei, în condițiile unui drum drept, a pierdut controlul volanului. Încă nu se pot explica condițiile care au dus la producerea acestui accident”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

Accidentul s-a produs pe Drumul Județean 109I, iar după ce a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un câmp.

În urma accidentului, tânărul, care nu utiliza centura de siguranță, a fost proiectat din habitaclul autovehiculului si a decedat. În autoturism nu se aflau alte persoane. La fața locului se afla întâmplător un medic, care a încercat să îl ajute, însă nu prezintă semne vitale.

Echipajele medicale SMURD de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș nu putut face nimic decât să constate decesul. Criminaliștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș au făcut cercetarea la fața locului. Bărbatul decedat conducea un autoturism înmatriculat în județul Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.