EXCLUSIV CITITORI: Scene de agresiune maximă în Baia Mare: Mascaţii IPJ Maramureş bat şi în timpul liber. Vezi reacția Poliției

2
2931


Barul ,,La Cufoianu” din Baia Mare de pe strada Victoriei a găzduit zilele trecute un ofiţer al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Acesta, după ce s-ar fi atins de licorile lui Bacchus, ar fi devenit euforic şi plin de adrenalină. Şi cum adrenalina trebuia descărcată, poliţistul agresor şi-ar fi revărsat amarul încărcat de palme şi pumni asupra unui biet client nevinovat, aflat şi el în bar.

Clientul, nefiind la fel de îndopat şi anabolizat ca poliţistul agresor, a ales, fără voia lui să încaseze loviturile sălbatice ale acestuia.

IPJ Maramureş, în buletinul de presă, trece sub preş acest nefericit eveniment.


Întrebăm instituţia: unde ne-am putea bea cafeaua fără să fim bătuţi de mascaţi?

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș reacționează

”Doua persoane care au fost implicate intr-o altercatie, ieri, intr-un local public din municipiul Baia Mare, au fost sanctionate contraventional de politisti. Intrucât una din persoanele implicate în altercație este agent de poliție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin compartimentul abilitat. La finalizarea acestora vor fi dispuse masurile care se impun” a declarat pentru baiamare24.ro, Cecilia Grozavu purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

În loc de concluzii

Nu putem să nu ne întrebăm de ce totul s-a finalizat doar cu sancțiuni și nu cu dosar penal pentru infracțiuni contra ordinii și liniștii publice? Ce spune legea la Capitolul I, art. 371: – Tulburarea ordinii şi liniştii publice

Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Specialiștii spun că în acest caz s-a greșit pentru că din 100 de astfel de fapte, 99 sunt fapte penale iar una rămâne pentru ”cunoscuți”. Aceștia susțin că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare ar trebui să se sesizeze din oficiu pentru a vedea dacă nu cumva inclusiv polițiștii care au intervenit au greșit sau nu încadrarea faptei.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. Cu siguranță au greșit încadrarea pedepsei oligarhului din cadrul IPJ Maramureș acest individ trebuie sa răspundă pentru fapta pe care a comis-o care se încadrează la loviri cauzatoare de moarte și alege invaliditate etc ! Ascultați mă cu atenți doamna Mihaela grozavu acest sălbatic trebuie sa i se facă un referat după care sa se acționeze disciplinar restituirea din cadrul IPJ MM scurt și la obiect ați înțeles iar victima trebuie sa depună o plângere penală împotriva lui pentru loviri și injurii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.