BĂIMĂRENII DECID: Sărbătoarea Castanelor, risipă de bani publici!

0
363

Vine valul 4, localitățile din Maramureș urmează să intre în carantină una câte una, iar primaria orasului Baia Mare impreuna cu unii consilierii locali sunt preocupati să organizeze o castaniadă pe sume ridicol de mari dacă stăm să ne gândim la datoriile pe care le-a acumulat Baia Mare în ultimii ani.

Tineretul pleacă din Baia Mare, locuri de muncă apar doar când se mai înființează câte un supermarket, de parcuri industriale nici nu mai vorbim, a mai trecut o vară fără ștrand și… ce face primăria Baia Mare în tot acest timp? O bate gândul să risipească o bună parte din banul public pe spectacole de prost gust!

Consilierii locali de la USR PLUS Baia Mare conștientizează ridicolul situației și încearcă să obțină o reducere substanțială a bugetului comandat de primarul unui oraș rămas în urmă în comparație cu celelalte municipii din județele vecine.

Probabil că ar fi reușit să facă asta azi, dar primăria a amânat ședința pentru mâine, 8 septembrie! De ce? O parte din Consiliul Local nu mai e dispusă să cheltuie aiurea banii băimărenilor, mai ales că ne aflăm într-o pandemie care pare să nu se mai oprească. Avem nevoie de fiecare ban din bugetul public și nu e cazul să îl aruncăm pe organizarea unor paranghelii gândite să satisfacă buzunarele celor din primăria Baia Mare!

Articol preluat integral de pe eMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.