INTERVENŢIE LA BORŞA / ACTUALIZARE: Bărbat decedat după ce un arbore a căzut peste el – FOTO, VIDEO

0
212

Intervenţie de ultimă oră la Borşa. Din primele date, un bărbat a fost accidentat de un arbore căzut, în zona Valea Fătului. La faţa locului intervin echipaje de pompieri şi de prim ajutor.

Actualizare 1 – Serviciul Public Salvamont Borşa

Salvamontiştii din Borşa au fost solicitaţi, în urma unui apel la 112, în zona Novăț, unde un bărbat în jur de 60 ani a tăiat cu drujba un copac, care a căzut pe el. Din păcate persoana a decedat.

Actualizare 2 – IPJ Maramureş

Astăzi, 6 septembrie, la ora 15.25, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de o femeie de 43 de ani din oraș despre faptul că în amonte de strada Florilor a căzut un trunchi de molid peste o persoană.

Ajunși la fața locului, polițiștii împreună cu echipaje ale ISU Maramureș și lucrători din cadrul unității Salvamont Borșa, au intervenit în zona Novăț, loc denumit “Siretu”, unde au efectuat manevre de ridicare a rădăcinii cu pământ a unui molid uscat care a căzut peste un bărbat de 51 de ani din Borșa.

Echipajele medicale aflate la fața locului i-au acordat îngrijiri de specialitate, dar, din păcate, bărbatul de 51 de ani a decedat.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului de Recuperare Borșa în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.