EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Șoferul contrabandist urmărit de Poliţia de Frontieră a decedat. El a lovit o maşină apoi a plonjat în albia râului Vişeu

0
621

Revenim cu informații triste referitoare la știrea publicată de noi în 15 iunie 2021 când v-am prezentat în exclusivitate informații despre o urmărire pe drumul judeean 185 Bistra – Valea Vișeului. Acolo, un șofer în vârstă de 33 ani nu a oprit la un control al poliției de frontieră, motiv pentru care echipajul de poliție a trecut la urmărirea acestuia. Doar că într-o curbă șoferul urmărit a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus și era condus de o femeie în vârstă de 30 ani din Valea Vișeului.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 33 ani a fost proiectat în albia râului Vișeu, iar conducătorul auto a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale fiind transferat la spitalul din municipiul Baia Mare. Din păcate, medicii de la Spitalul Județean Baia Mare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul s-a stins pe patul de spital și a lăsat în urmă un copil și o soție îndurerată.


Totodată, în urma evenimentului rutier și o femeie de 73 ani, pasageră în celălalt autoturism implicat a suferit vătămări corporale. Conducătoarea unuia dintre autoturisme a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Bărbatul de 33 ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vedere stabilirii gradului de alcoolemie.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.