VIDEO! Stațiunea Termală Tășnad a ajuns în topul preferințelor de vacanță ale oamenilor din Ardeal

0
3614

Gata, a ajuns și vara adevărată la noi, iar dacă până acum așteptam cu nerăbdare soarele și căldura, acum căutăm umbra și un loc unde să ne răcorim. Iar această căutare ne dă un singur rezultat – stațiunile turistice. Cum la mare e departe pentru mulți din zona de nord și nord-vest a țării, unde mai pui că nu e nici umbră, stațiunile turistice din zonă sunt cea mai bună alegere.

Stațiunea Turitică Tășnad, din județul Satu Mare a ajuns în topul preferințelor celor din zona Ardealului ca destinație de vacanță, după cum chiar ei o afirmă. Oameni care de ani de zile și-au făcut un obicei de a veni aici, oameni care au lăsat în urmă alte stațiuni în favoarea Ștrandului Termal Tășnad și chiar oameni care fac mii de kilometri din alte țări, pentru a veni la Tășnad.

Principalul motiv pentru care toți aleg această destinație este faptul că Ștrandul Termal Tășnad reușește să îmbine toate gusturile și toate nevoile oamenilor aflați în vacanță. Bazinele cu apă termală fac deliciul persoanelor care simt nevoie de a îmbina relaxarea cu tratamentul, bazinul cu apă rece este alegerea tinerilor care doresc să se răcorească și să înoate, bazinul de copiii e locul unde părinții își pot lăsa copiii fără grij. La toate acestea se adaugă cursurile de hdrokinetoperatie și gimnastică în apă, spațiul de joacă pentru copii, terenurile de sport pentru cei mari, zonele cu umbră plus toate terasele și restaurantele din incintă care reprezintă o comoditate pentru turiști care nu sunt nevoiți să părăsească ștrandul pentru a lua masa.

În ultimele săptămâni la Ștrandul Termal Tășnad au fost zilnic peste 1000 de persoane, cu vârfuri de peste 2000. Majoritatea persoanelor aleg o vacanță de minim 3 zile, dar sunt și persoane care optează chiar pentru 10 zile.

În continuare, în video, puteți urmări imagini din interiorul ștrandului dar și părerea persoanelor care aleg să își facă concediul aici.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.