ÎN TRAFIC: Orădean prins de polițiștii din Maramureș în timp ce transporta bunuri contrafăcute

0
472

Ieri, 15 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune pe linia prevenirii descoperirii și combaterii faprelor ilicite care se comit în domeniul comercializării de bunuri contrafăcute.   

În cadrul acțiunii au fost constatate nouă infracțiuni privind de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Totodată a fost identificat în trafic un bărbat de 46 de ani din Oradea, care transporta cu un autoturism, articole de îmbrăcăminte, ce poartă însemnele identice sau similare unor mărci înregistrate.

Cele 77 de articole de îmbrăcăminte identificate de polițiști, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, au fost indisponibilizate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Sub coordonarea procurorului de caz, se efectuează acte de urmărire penală, în vederea administrării întregului probatoriu şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunii.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.