GALERIE FOTO: PRĂPĂD ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un șofer beat a distrus vreo 20 de autoturisme parcat. Urmărit și prins de poliție. Şoferul a fost arestat preventiv

0
965

Nebunie în această seară pe străzile din municipiul Baia Mare. Șoferul unui autoturism VW (MM01MCR), băut se pare, a condus haotic pe străzile Coșbuc, Bd. București și Transilvaniei din Baia Mare.

Pe traseul acestuia a reușit ”performanța” de a avaria aproximativ 20 de autoturisme ce erau parcate regulamentar.

Individul a fost prins în spate la Bizo după ce echipajele de poliție l-au urmarit în trafic. Acum se află în custodia poliției.

Vă redăm o parte din lista mașinilor distruse pe strada Transilvaniei: MM06JPN, B555AUC, MM49LIA, MM24AAS, MM89MOC, MM08ECB, MM66VIA, MM20CMD (grav avariat). Internauții anunță alte două vehicule avariate pe strada Coșbuc dar și pe bd București încă 4. Se pare că a trecut și printr-un sens giratoriu pe care l-a distrus.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 14 februarie, ora 21.12, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada George Coșbuc a avut loc un accident rutier, posibilul autor părăsind locul accidentului.

La scurt timp polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 49 de ani din municipiu.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Transilvaniei, unde ar fi tamponat cinci autoturisme parcate pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. Bărbatul și-a continuat deplasarea, iar pe strada George Coșbuc a mai acroșat alte două autoturisme parcate, continuându-și deplasarea până la domiciliu unde a fost identificat de către agenții de poliție.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Față de acesta polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză polițiștii continuă cercetările.

ACTUALIZARE :

Ieri, 15 februarie, Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive pentru 29 zile față de bărbatul care ar fi tamponat șapte autovehicule parcate pe raza municipiului Baia Mare în seara zilei de 14 februarie.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.