VIDEO: Un şofer de 73 de ani din Maramureș a făcut prăpăd pe o şosea din Bistriţa-Năsăud. ”N-am observat nimic. Dacă nu-i lumină, reduc şi vin”

0
171

Un şofer de 73 de ani a făcut prăpăd, noaptea trecută, pe o şosea din Bistriţa-Năsud. Nu a văzut indicatorul care îi arăta că trebuie să acorde prioritate şi s-a izbit violent de alt automobil. Maşina lovită a ajuns într-un TIR, care s-a ales cu rezervorul spart. Şoferul vehiculului de mare tonaj a oprit la timp motorul şi a evitat, astfel, o posibilă deflagraţie. Explicaţia bătrânului vinovat de accident a fost că drumul nu era luminat cum trebuie.

Dacă ocupanții Loganului – doi bunici de aproximativ 70 de ani, cu doi nepoți, ocupanții din Audi – un tânăr bistrițean, cu soția sa și șoferul autotrenului au scăpat teferi, pompierii au avut de lucru cu motorina care se scurgea din rezervorul autotrenului.

Zona a trebuit delimitată și curățată de echipajele ISU BN, pentru a nu se produce vreo nenorocire.

TIR-ul era încărcat cu 24 tone de hârtie, și trebuie să aștepte un rezervor nou pentru a-și putea continua deplasarea.

„Pompierii militari de la Năsăud au fost direcționați la Salva. Au fost implicate două autoturisme și un autotren care staționa. Din fericire, nu au fost implicate victime omenești.

În urma impactului, rezervorul autotrenului s-a spart și aproape 800 de litri de motorină au ajuns pe carosabil pe o suprafață de circa 100 de metri. Pompierii au luat măsurile de protecție împotriva incendiilor pentru împiedicarea producerii unei deflagrații, și împreună cu reprezentanții de la Drumuri Naționale au procedat la curățarea carosabilului. Intervenția a durat aproximativ 40 de minute, traficul desfășurându-se, în prezent, pe o singură bandă de circulație”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

sursa video: Bistrițeanul.ro
sursa foto și text: Bistrițeanul.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.