VIDEO: ȘOFER DE GUMĂ din SIGHET – S-a chinuit timp de 8 minute să iasă din parcare, a avariat o altă mașină, s-a uitat la ce a făcut și a fugit

0
131

Faptul că permisele de conducere se dau pe șpagă în România este un lucru dovedit în justiție în mai multe rânduri: șpăgi la examinatori, instructori și polițiști corupți, zeci și sute de mii de euro șpăgi. Dar foarte mulți dintre cei care dau șpagă să își ia permisul de conducere nu sunt prinși și rămân cu permisul în buzunar și conduc deși habar nu au să facă acest lucru, devenind un pericol public permanent.

Nu știm dacă în cazul de față, „șoferul” din imaginile de mai jos și-a luat permisul pe ouă sau în ce alt mod, însă este cert faptul că habar nu are să efectueze nici măcar manevrele de bază.

În seara zilei de 1 februarie a.c., un tânăr în jur de 20-25 de ani, s-a chinuit timp de 8 minute (!!!) să scoată un autoturism marca VW (număr de înmatriculare MM 95 CVA) dintr-o parcare din cartierul Unirii din Sighet. După minute bune în care nu reușește să se încadreze printre celelalte mașini parcate, deși puteai întoarce și un TIR, tânărul netalentat în ale șoferiei apelează la prietena sa să îl ghideze pentru a putea ieși. Ca urmare a acestui efort de echipă (pilot + copilot), tânărul aflat la volan a reușit cu chiu cu vai să iasă din parcare, bineînțeles după ce a avariat cel puțin o mașină aflată în parcare.

După ce a înfundat spoilerul din față al unui auto marca Renault, avariindu-și în același timp și autoturismul său, tânărul conducător auto a ieșit din mașina sa, s-a uitat cu o lanternă atent la ce pagube a produs. Între timp proprietarul autoturismului avariat a apărut la fața locului, moment în care tânăra speranță a conducătorilor auto a fugit pur și simplu, abandonându-și prietena fără nicio jenă.

Tânăra abandonată și singură de către prietenul ei a negat că l-ar cunoaște pe deja fostul ei prieten.

Legislația rutieră prevede că în cazul unui accident soldat doar cu pagube materiale (fără victimă), autorul accidentului are la dispoziție 24 de ore să se prezinte la Biroul rutier și să declare accidentul. În caz contrar, acesta va fi sancționat contravențional cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.

Deși șoferul păgubit a publicat o postare pe Facebook prin care îi cere șoferului fugar să îl caute pentru a se înțelege amiabil și a scăpa de sancțiuni, nici până la momentul redactării prezentei, tânărul cu permis degeaba, nu s-a prezentat.

Sursa: Sighet247.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.