EXCLUSIV – ÎN SCANDALUL GUNOAIELOR ȘI A PANDEMIEI: Maramureșenii strâng semnături pentru a-l demite pe Ionel Bogdan, președinte al Consiliului Județean Maramureș

0
795

De la venirea la Consiliul Județean a lui Ionel Bogdan, Maramureșul a devenit raiul gunoaielor. Imaginile din localitățile maramureșene năpădite de gunoi nu au fost menționate în planul lui Bogdan, adică în caietul ăla frumos colorat în care și-a scris toate minciunile.

Din județul în care se aducea 1 miliard de euro am ajuns județul gunoaielor. Maramureșenii din toate părțile județului reclamă incompetența celor din Consiliul Județean, căci la porțile curților bate infecția care nu-i tocmai prielnică în perioada pandemiei.

“Gunoierii” nu-și mai fac treaba, și-au luat jucăriile și au plecat, iar funcționarii plini de ifose și inutili ridică din umeri. Nu au soluții, pur și simplu mută gunoiul dintr-o parte în alta a județului. Tonele de gunoi au ajuns acum la Șomcuta Mare, iar pe mâine, stimate cititor, n-ar fi mare mirarea să ajungă la ușa casei tale.

Toate astea se datorează unui președinte de Consiliu Județean neexperimentat și incapabil. Nu e suficient să te cheme Ionel Bogdan, să fii neam cu cine trebuie și să primești cheile unui județ. Mai trebuie să dai dovadă de unele calități, însă acestea lipsesc cu desăvârșire din descrierea șefului peste peneliștii maramureșeni.

Ionel Bogdan trebuie să se recunoască învins de propria incompetență și să își dea demisia.

Redacția www.baimare24.ro și www.vasiledale.ro sprijnă petiția prin care se cere demisia lui Ionel Bogdan. Actualul președinte al Consiliului Județean Maramureș este contestat de maramureșeni printr-o petiție online care strânge semnături pentru demitere.

Petiția poate fi accesată aici: https://www.petitieonline.com/demitere_preedinte_consiliu_judeean_maramure

Dacă așteptați soluții salvatoare din partea lui Ionel Bogdan, s-ar putea să fiți dezamăgiți. Gândiți-vă că așteptați soluții din partea unui politician preocupat mai degrabă să deseneze drumuri pe planșă decât să pună umărul la dezvoltarea reală a județului Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.