FOTO – Țigări în valoare de 25.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră la Bocicoiu Mare

0
137

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 3.000 pachete țigări, în valoare de 25.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În cursul zilei de 6 ianuarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră  Maramureş a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al STPF Maramureş au observat, pe raza localităţii Bocicoiu Mare, în dreptul barierei de cale ferată, o autoutilitară marca Nissan Navarra, care, la vederea echipajului, a demarat în viteză spre localitatea Crăciuneşti. Imediat, echipajul format din poliţiști de frontieră a pornit în urmărirea mijlocului de transport. După aproximativ doi kilometri, la ieşirea din localitatea Crăciuneşti spre Sighetu Marmaţiei, colegii noştri au oprit autovehiculul şi au reţinut conducătorul auto.

Maşina şi persoana au fost conduse la sediul S.T.P.F. Maramureş, ocazie cu care s-a stabilit că șoferul este N.M., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. În maşină, au fost descoperite patru colete voluminoase, învelite în folie de culoare neagră, care conțineau 3.000 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 25.000 de lei.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, la fel şi autovehiculul folosit în activitatea infracţională, iar în cauză,polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și efectuează verificări specifice în vederea documentării întregii activități infracționale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.