Scandal în UDMR Maramureș. Apjok Norbert cu demisia semnată!

0
244

Comunitatea maghiară din Maramureș a reușit la fiecare tur electoral să-și trimită reprezentanți în Parlamentul României și la fel s-a întâmplat și în 6 decembrie 2020, Apjok Norbert reușind un al doilea mandat consecutiv de deputat. 

Scandalul în sânul partidului a izbucnit după ce Apjok a reușit să câștige un nou mandat. Colegii de partid sunt nemulțumiți de faptul că deputatul nu ar avea studii superioare, aceasta fiind una dintre condițiile impuse de la Centru. 

De altfel, pe site-ul cdep.ro, Apjok are trecut în cv-ul oficial următoarele studii.

  • Asistenta Sociala, UTCN, Centrul Universitar Nord, 2015 – prezent
  • Competențe antreprenoriale, 2015 – curs de specializare
  • Managementul Proiectelor, 2009 – curs de specializare
  • Liceul Teoretic Nemeth Laszlo, filologie, 2008 – bacalaureat

Pentru că nu îndeplinea condițiile necesare, Apjok Norbert a fost retras de pe lista de candidați, dar beneficiază de susțierea lui Kelemen Hunor, președintele UDMR, care a impus la centru lista finală de candidați.

În comunitatea maghiară, una destul de șubrezită după demiterile comandate tot de la Centru, circulă o demisie redactată și semnată de fostul și actualul deputat UDMR Maramureș, Apjok Norbert.

foto:ziarmm.ro

Până una alta, Apjok și-a preluat mandatul, rămâne de văzut cât timp îl va sprijini conducerea centrală în opoziție cu organizația locală. 

Reiese clar din documentele oficiale postate chiar pe site-ul Camerei Deputaților că Apjok Norbert nu are studii superioare, ceea ce era o condiție la Centru pentru candidatura la Parlamentare. În acest fel avem încă un parlamentar care a mințit ca să obțină o sinecură.

Vom reveni cu cazul din PNL Maramureș al candidatului care și-a falsificat cv-ul.

Sursa: eMaramureș.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.