Oameni noi în politică: Tudor Marta, veșnic abonat la banii publici

0
579

Presa de dreapta și-a făcut un obicei din a crucifica politicienii de stânga, mai ales de când beneficiază de mila guvernului PNL. Noi vom proceda în sens invers: îi arătăm cu degetul pe mincinoșii și impostorii din trioul PNL-USR-PLUS.

Azi e despre Tudor Marta, fost candidat USR PLUS la alegerile locale, respectiv parlamentare. CV-ul lui Marta sună frumos, ne place să vedem trofee puse în palmares, ba chiar facem ochii mari când vedem proiecte pompoase precum Baia Mare Beach Handball Challenge.

Ce uită domnul Marta e să spună că:

  • Baia Mare Beach Handball Challenge și toate evenimentele legate de acest proiect sunt, de fapt, un business personal întreținut cu banii statului. Altfel spus, Tudor Marta folosește banii voștri pentru a-și îmbunătăți imaginea personală, trăgând foloase de aici precum candidaturi la diferite funcții în stat.
  • Angajații clubului Minaur erau puși să lucreze pentru proiectul Baia Mare Beach Handball Challenge în timpul programului. Știați că Liviu Dragnea a fost condamnat pentru mai puțin?
  • Deține o firmă de impresariat prin care își impunea proprii jucători la Minaur cu scopul de a le crește cota. Selecția nu se făcea pe valoare, ci la recomandările familiei Marta.
  • Handbalistul Marta juca rar, era trimis în teren mai mult de milă, dar asta nu l-a împiedicat să încaseze un salariu frumos. Banii din drepturile salariale nu erau pe mărimea valorii, ci îi primea drept recompensă pentru faptul că fratele său, Ionuț Marta, era președintele clubului Minaur Baia Mare. De banii clubului s-au bucurat și seniorii familiei Marta.

Până și restaurantul familiei Marta se bucura de privilegii. Pe când era handbalist, Tudor, la indicațiile fratelui său, ducea colegii din lotul Minaurului la restaurantul pe care-l deține. Strângea bani de prânz de la fiecare coleg și astfel reușea sa mai facă ceva bani pentru familie. Ne întrebăm: e legal acest tip de business? Organele statului nu ar trebui să se autosesizeze?

Așadar, Tudor Marta provine dintr-o familie conectată ani întregi la banii publici și acum vine în fața voastră pentru a se prezenta drept un om nou, un om care vrea, chipurile, să facă bine pentru comunitatea din care face parte. Astfel de oameni vreți să trimiteți în instituțiile statului, doamnelor și domnilor? Care e diferența dintre un psd-ist pe care îl condamnă presa de dreapta și Tudor Marta? Noi nu vedem niciuna.

sursa: eMaramureș.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.