IONEL A LĂSAT MARAMUREȘUL FĂRĂ CURSELE BLUE-AIR!

1
916

Fostul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea îl acuză pe Ionel Bogdan, actualul președinte al CJ, că a izolat Maramureșul, lăsându-l fără cursele internaționale operate de Blue Air. Mai mult, Zetea spune că „planul lui Bogdan” ar merge până la a pune lacătul pe aerogară. Astfel, în numai câteva zeci de zile de la instalare, junele liberal a aruncat în derizoriu munca de câțiva ani a fostului legislativ.

Într-o postare făcută pe Facebook, fostul președinte aduce acuzații dure, dar le argumentează:

„Unde-s cursele Blue Air de pe Aeroportul Internațional ”Maramureș”, Ionele? Și ce se aude de cursa care trebuia să zboare la Torino, din luna decembrie? Conducerea administrației județene a reușit, în mandatul meu, să încheie câteva parteneriate foarte bune pentru Maramureș. În loc ca penelistul Ionel să taie panglici și să-și asumi proiectele ”moștenite” la Consiliul Județean, ar trebui să se concentreze pe binele fiecărui maramureșean și pe ”dezvoltarea Maramureșului”. FAPT: din 4 curse operate de Blue Air pe Aeroportul Internațional ”Maramureș”, câte au fost sub administrația ZE-TEA, de o lună de zile nu mai zboară nicio cursă. Mai mult, din luna decembrie, Blue Air urma să opereze, de pe Aeroportul Internațional, o cursă externă către Torino, cursă care a fost deja negociată de Consiliul Județean, în mandatul meu de președinte. Tot ce trebuia să facă Ionel era să continua negocierile cu cei de la Blue Air. CONCLUZIE: Noua conducere a Consiliului Județean NU ESTE CAPABILĂ să ducă la bun sfârșit proiectele demarate, deci așteptăm în VAN proiecte noi!

După ce și-a așezat politrucii pe funcții de conducere în administrație, Ionel îi încurajează să viziteze instituțiile aflate în subordine. În loc să piardă timp prețios PLIMBÂNDU-SE la muzeele conduse de profesionișiti, ”echipa lui Ionel” din Consiliul Județean ar trebui să se concentreze să atragă fonduri. Ionel a promis că va aduce 1 miliard de euro în 4 ani, dar județul PIERDE, ZILNIC, 687.000 de euro. Penelistul Ionel este deja pe MINUS cu peste 35 de milioane de euro, în 51 de zile de ADMINISTRAȚIE DEFECTUOASĂ! TIC-TAC! TIC-TAC! Muncește pentru Maramureș, Ionele, pentru ca la final trebuie să prezinți activitatea depusă. Administrația se învață și se aplică, iar acțiunile de până acum NU sunt ale unui partener de dialog al instituțiilor din subordine, al UAT-urilor și cu atât mai puțin ale unui partener de dialog al maramureșenilor!”, a scris Gabriel Zetea, fost președinte al CJ Maramureș.

Emaramureș a trimis 10 întrebări pentru actualul președinte, privind realizările de la începutul mandatului și nici până astăzi nu am primit răspuns. Înțelegem că comunicarea cu cetățenii maramureșeni nu contează.

sursa foto și text: eMaramureș.ro

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.