LACRIMI ÎN MARAMUREȘ: Mădălina Breban va fi condusă pe ultimul drum miercuri în satul său natal, Chiuzbaia

0
1870

Mădălina Breban, tânăra maramureșeancă al cărei caz a înduioșat întreaga comunitate, va fi condusă pe ultimul ei drum pământesc la mijlocul săptămânii.

Ioan Cioltea, iubitul Mădălinei, a anunțat că înmormântarea miresei lui, așa cum emoționant spune, va avea loc miercuri, 16 decembrie, începând cu ora 13.00, în satul ei natal, Chiuzbaia, la numărul 157. Slujba religioasă va fi oficiată cu respectarea măsurilor în vigoare, date de contextul epidemiologic actual.

“După ce am ajuns acasă, am discutat cu familia Mădălinei despre înmormântare! Împreună am luat o hotărâre să ajutăm o fetiță care suferă de această boală cruntă (cancer), prin urmare, am vrea ca toți doritorii ce vor să o conducă pe Mădălina pe ultimul drum, să nu arunce bani pe coroane și flori care, în câteva zile se vor ofili oricum! Mai bine să facem ceva care să poată fi de folos, într-o urnă specială, unde să puneți fiecare cât doriți (în loc de coroane și flori) ca să dăm o șansă la viață aceastei tinere!”, a scris Ioan Cioltea, iubitul Mădălinei până în ultima clipă, pe o rețea de socializare.

Ce ar fi făcut Mădă dacă era sănătoasă și auzea de cazul Melisei? Vă răspunde iubitul ei: “Mădălina era acea fata care își dădea și pâinea de la gura doar ca să vadă pe toată lumea mulțumită. Cu siguranță, dacă nu avea capacitatea financiară de a ajuta cu ceva bani, ar fi ajutat-o pe Melisa așa cum ar fi putut”, a explicat, pentru DirectMM.ro, Ioan Cioltea. Reamintim că Mădălina s-a stins din viață joi, cu două zile înainte de a împlini 22 de ani, lăsând o mulțime de suflete îndurerate de plecarea ei timpurie din această lume.

Melisa Roxana Varga este din Baia Mare, are 20 de ani și studează la Facultatea de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord. În luna septembrie a acestui an a fost diagnosticată cu adenocarcinom mucinos sigmoidian prezentat în ocluzie intestinală în stadiul IV (metastază), carcinomatoză peritonelală (metastază) în care este afectat tot pelvisul și determinări secundare overiene bilateral (metastază), a fost extras ovarul drept pe care se afla o tumoră de 10 cm.

În ceea ce privește sprinul necesar Melisei, cei care vor să o ajute o pot face aici:

Cod IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 2046 7559. BANCA RAIFFEISEN cont Lei
Cod IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 2224 8785. BANCA RAIFFEISEN cont Euro
Cod IBAN: RO69BTRLRONCRT0580314301 BANCA TRANSILVANIA cont Lei
Revolut: RO54 BREL 0005 5060 8173 0100.

Sursa DirectMM.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.