Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai curând de la conducerea țării”

0
60

”Guvernul lui Iohannis îi omoară, la propriu, pe români. Oamenii mor din cauza prostiei, a incompetenței și a măsurilor criminale pe care guvernul Dreptei Unite le-a adoptat. Peste 5.000 de români au murit în numai trei luni, în iunie, iulie și august, din cauză că Guvernul a blocat accesul bolnavilor cronici la serviciile de sănătate de care aveau nevoie”, susține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidat pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.

Datele INS arată că în perioada iunie – august, în România s-au înregistrat 7.441 decese în plus față de media ultimilor nouă ani, din care mai puțin de o treime, respectiv doar 2.291 au fost provocate de Covid-19.  ”Românii trebuie să sancționeze acest comportament criminal. Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai repede de la conducerea țării”, arată Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Românii trebuie să știe ce măsuri de austeritate a pregătit guvernul Dreptei Unite. PSD va obliga Guvernul Orban să vină în Parlament și să le prezinte românilor adevărul despre majorările de TVA, despre celelalte majorări de taxe și de impozite pe care vor să le ascundă înainte de alegeri, susțin reprezentanții social-democrați.

”Oamenii nu au nevoie de viziuni de partid, ci de cifre. Una este proiecția de buget făcută la partid, alta obligația guvernului PNL de a pune pe masă și de a comunica țării măcar un proiect al bugetului pe anul viitor. Este mizerabil cum PNL cere să fie votat dar ascunde adevărul, umblă cu minciuni ca la alegerile prezidențiale, când actualul premier și miniștri săi susțineau că au bani în buget și vor majora, conform legii, pensiile și salariile profesorilor. Românii au fost deja amăgiți de PNL, pentru că cine minte odată, minte mereu”, a declarat Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.