DSP Maramureș TACE MÂLC / ACTUALIZARE: Polițiști din IPJ Maramureș infectați cu COVID-19 în timpul misiunilor

0
713

Informații pe surse ne-au venit din rândul polițiștilor maramureșeni. După ce chiar proaspătul adjunct al IPJ Maramureș a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus iată că din interior ne-au sosit informații noi.

Cel puțin 15 polițiști din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Economic, Arme Explozibili și Substanțe Toxice, dar și din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (Judiciar) au fost confirmați cu COVID-19.

Până în acest moment DSP Maramureș a tăcut mâlc și nu a scos nicio vorbă. Noi am întrebat încă de ieri la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, despre acest subiect. Fără niciun răspuns până în momentul de față.

Trebuie să spunem că sursele noastre spun clar: majoritatea din polițiștii infectați cu COVID-19 ar fi luat virusul în timpul misiunilor, în stradă cu alte cuvinte.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În acest moment activitatea poliției nu este perturbată de cazurile confirmate, disponibilul de forțe active poate gestiona corespunzător capacitatea de asigurare a intervenției la evenimente. Atât la nivelul reședinței IPJ cât și al subunităților de Poliție au fost luate măsuri pentru protejarea personalului, sunt asigurate echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare, la anumite structuri a fost adaptat programul de lucru astfel încât să se asigure distanțarea fizică în spațiile închise și sunt igienizate și dezinfectate atât spațiile de lucru cât și autospecialele de Poliție în vederea prevenirii răspândirii virusului.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.