BLAT? ”E timpul să schimbăm Baia Mare!” CUM? Ocupând scaunul de viceprimar? (ACTUALIZARE)

1
3091

În ultimele zile în spațiul public au loc adevărate dezbateri referitoare la zvonurile care circulă printre oamenii politici din Baia Mare. Se vorbește clar și apăsat despre faptul că ”salvatorul” orașului Baia Mare de sub ”ocupația” actualului edil Cătălin Cherecheș ar fi bătut palma tocmai cu ”dușmanul lui de moarte”. E drept ar fi primit câte ceva la schimb: promisiunea scaunului de viceprimar.

Dacă într-adevăr este așa suntem tare curioși cum va decurge de acum înainte campania electorală a președintelui USR, Dan Ivan, în condițiile în care acesta nu rata nicio ocazie în a-l ”spurca” public pe Cherecheș. Nu rata nicio oportunitate de a le transmite băimărenilor că doar el este SALVATORUL orașului.

Chiar astăzi în urmă cu o oră pe pagina de facebook Dan Ivan publica: ”În preambulul ședinței de Consiliu Județean de astăzi, președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al PSD la nivel național – Gabriel Zetea, alături de politicianul local care a schimbat 5 partide în 6 ani – Cătălin Cherecheș, au făcut astăzi anunțul ”logodnei”:

➡️ actualul primar va fi candidatul susținut de PSD la primăria municipiului Baia Mare.

Cei doi politicieni de profesie au luat în brațe steagul ”depolitizării administrației” anunțând o nouă mișcare ”civică și apolitică” ( ??? ) sub a cărei umbrelă vor candida.”

Interesantă declarație. Doar că pe de altă parte, tot în spațiu public, politicienii spun că tocmai Dan Ivan ar fi fost salvat de la ”înec” chiar de Cherecheș. Se spune că acesta ar fi discutat cu mai marii USR-ului să îl lase să candideze pentru Primăria Municipiului Baia Mare. Nu pentru a câștiga fotoliul de primar, ci pentru a-l ocupa pe cel de viceprimar.

Dar ce spun PSD-iștii: ”Jocul lui Dan Ivan de a se apropia de Cherecheș nu este unul prost (de fațadă face opoziție) pentru că și el este conștient că nu are nicio șansă să îl bată, deci Primăria este clar pierdută”, scrie consilierul PSD, Gheorghe Gligan, pe facebook.

Și, totuși, noi CU CINE VOM VOTA? Vom avea campanie electorală soft așa de ochii lumii sau va fi pe bune? Vom trăi și vom vedea.

CITEȘTE AICI REPLICA LUI IVAN

Așteptăm pe emailul [email protected] pozițiile oficiale ale celor doi viitori candidați despre care se vorbește la fiecare colț de stradă că ar fi bătut palma înainte să apuce să se și războiască.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Māi ce mafie este!!!, eu nelu buzura !!, am spus pe faccebook cum Dan ivan a respins cei 15 adepti la USR Borșa , pe mine cu motiv cā am dosar penal!!, deși nu era cum au prevāzut de la BUCUREȘTI DAN BARNA !!!, și pe ceilalți cu mesagi ” aceastā a fost hotārîre internā ”, și nu s-a mai deschis filialā la borșa ,pentru a nu mai lovi iar edilul timiși ioan sorin !!!, și acum de ceva timp dupā ce EU am reclamat înscris la București USR , miracol !!!, uni sunt intrati ,s-a deschis sediu , pācat !!!, “uni construiesc , și alți locuiesc “”, și nu-i competențā !!!, Dan Ivan este “iuda” , USR BORȘA ȘI USR MARAMUREȘ = PSD+PNL= TIMIȘ IOAN SORIN !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.