EXCLUSIV: NE MINT ÎN FAŢĂ – Poliţia susţine că videoclipul a fost filmat în Primăria Borşa (VIDEO)

0
1083

În legătură cu ştirea din seara zilei de 4 aprilie de pe site-urile vasiledale.ro şi baiamare24.ro CJSU Maramureş transmite următoarele:

CJSU Maramureș comunică faptul că polițiștii orașului Borșa s-au sesizat, ieri 4 aprilie a.c., din oficiu despre faptul că pe rețelele de socializare și în unele articole de presă postate în mediul online au apărut informații conform cărora persoane aflate în carantină instituționalizată de pe raza orașului au părăsit locul de cazare. S-au demarat de urgență verificări, iar până în acest moment s-a stabilit că în centrul de carantină, care se află sub pază, nicio persoană nu a ieșit din cameră și nu a intrat în contact cu vreo altă persoană. Cu privire la fotografia în care apar mai multe persoane, facem precizarea că aceasta nu a fost realizată într-un centru de carantină, iar persoanele din fotografie nu sunt în carantină instituționalizată.

***
Interesant este faptul că noi cunoaştem cel puţin TREI persoane din respectivul videoclip care sunt în carantină instituţionalizată la o pensiune din cartierul Baia Borşa.

Cum explică atunci organele de anchetă faptul că videoclipul a fost filmat în sediul Primăriei Borşa iar persoanele respective ar fi angajaţi ai instituţiei.

Este doar unul dintre răspunsurile pe care le aşteptăm din partea CJSU Maramureş.

Vom reveni cu detalii şi discuţii în care persoanele carantinate recunosc că filmările au fost făcute în centrul de carantină din Borşa.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.