VIDEO: IMAGINI CUTREMURĂTOARE: Anca, o asistentă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, și soțul ei își văd copiii doar de la fereastră

0
1150

Anca, o asistentă la Infecțioase în Baia Mare, și soțul ei își văd copiii doar de la fereastră. Cei doi sunt în linia întâi a luptei cu epidemia de coroanvirus și nu mai intră în contact cu familia. Merg acasă, se descalță la poartă, intră în curte în ciorapi și se duc la geamul dincolo de care îi așteaptă fiica și nepoata lor.

Imagini cutremurătoare au fost postate de Anca Viman, o asistentă medicală de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, pe pagina ei de facebook. Împreună cu soțul ei, ea a mers acasă după tură să își vadă copiii. Cum și ea și soțul luptă în linia întâi împotriva epidemiei de coronavirus, cei doi au luat decizia drastică a separarii de restul familiei.

Anca nu face un act de bravadă din situația ei și a familiei, ci doar vrea să tragă un semnal de alarmă și cere ca izolarea în case să fie respectată. Ea a filmat întâlnirea cu copiii și a postat următorul text: “Doi părinți, amândoi în linia 1! Asa își vizitează copii!!! Dacă noi putem puteți și voi!!! Stați în casa!!!”

În imaginile postate Anca își “sărută” fiica prin geam, la fel și nepoata, apoi îl cheamă pe “tati” să facă la fel. “Sunteți frumoase, vă iubesc mult!”, mai spune femeia.

În comentariile de la postare, Anca a explicat că cei doi copii ai ei, o fată și un băiat, stau acasă cu cumnata ei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.