Coronavirus. 70 cazuri confirmate în România. Senator liberal infectat, PNL intră în izolare. Orban: “Cerem diagnosticarea noastră rapid”

0
849

Ce știm până acum:

– 70 de cazuri confirmate în România

– Șase femei infectate în Hunedoara, de la o tânără care a încălcat izolarea

– peste 1.000 de morți în Italia
.

Ora 11:30 – 70 de cazuri de coronavirus în România. Doi noi infectați în Mehedinți, vineri numărul persoanelor confirmate pozitiv fiind de 11.

PNL va sta în izolare la Vila Lac 1

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) va intra la izolare, după ce senatorul Vergil Chițac a fost depistat pozitiv cu coronavirus. “Cerem diagnosticarea noastră rapid”, a declarat Ludovic Orban, care a precizat că nu se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni de astăzi.

Liderul PNL, care va sta izolat la Vila Lac 1, a spus că l-a informat deja Klaus Iohannis despre situația din partid.

Totodată, Ludovic Orban le-a cerut miniștrilor să evite orice fel de contact și să comunice cu subalternii sau structurile din subordine prin intermediul mijloacelor electronice.

“Cerem diagnosticarea noastră rapid. Toata conducerea PNL va intra în izolare”, a declarat Orban.

“Recomandarea mea către miniștri au fost să evite orice fel de contact, să se ducă la birourile lor, decât prin intermediul telefonului, astfel încât să nu răspândească coronavirusul. De asemenea, își vor exercită atribuțiile și vor lua toate deciziile care se impun​”, a mai spus președintele PNL.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.