SITUAȚIE HALUCINANTĂ ÎN MARAMUREȘ: Președintele PNL Maramureș în izolare la domiciliu. Prefectul, președintele CJ, șeful Poliției Maramureș, șeful DSP etc vor fi testați. Ieri a fost la instalarea subprefectului.

0
2557

Situația senatorului depistat pozitiv cu coronavirus lovește și în Maramureș. Luni, președintele PNL Maramureș Ionel Bogdan a participat la ședinta BPN a PNL și a stat în apropierea senatorului Vergil Chițac.

Telefonic Ionel Bogdan a confirmat faptul că se află în izolare și așteaptă să îi fie prelevate probe pentru analize.

Pe de altă parte, ieri același președinte a participat, alături de prefectului Maramureșului, la investirea subprefectului de Maramureș. Totodată, în sală au fost mai multe persoane printre care și jurnaliști. Nu se știe deocamdată ce măsuri se vor lua în acest caz sau dacă toți cei Prefectura Maramureș vor fi puși în izolare.

Comunicat CSJU Maramureș

“Conducerea si angajatii instituției prefectului nu au intrat in panica. Suntem la datorie toti, constienti de situatie, dar si responsabili. Nu intram in izolare la domiciliu, ramanem in sediu pana se va primi rezultatul probei domnului secretar de stat. In functie de acesta, DSP va lua decizii, iar noi ne vom conforma”, transmite CJSU Maramureş.

Actualizare

Totodată, șeful IPJ Maramureș, șeful CJ Maramureș, șeful DSP Maramureș, șeful DGASPC Maramureș, purtătorul de cuvânt CSJU Maramureș, jurnaliști, precum și toți angajați Prefecturii și Consiliului Județean Maramureș vor fi testați astăzi.

ACTUALIZARE: 14 martie 2020

Am primit rezultatele testului pentru coronavirus și acesta este NEGATIV.

Este o veste foarte bună, atât pentru mine, cât și pentru cei cu care am luat contact în ultimele zile, în special după ședința de luni a Biroului Politic Național al PNL.

Cu toate acestea voi rămâne în continuare în izolare la domiciliu și voi urma toate indicațiile specialiștilor DSP.

E important ca în această perioadă să fim precauți, responsabili și să urmăm întocmai regulile stabilite de autoritățile competente.

Îmi voi continua activitatea și voi lucra de la domiciliu. Tehnologia ne este de mare ajutor în astfel de vremuri și sper să depășim cât mai repede această criză care ne afectează pe toți.

Multă sănătate tuturor!

Ionel Bogdan

Președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului

credit foto: Ionel Bogdan, facebook.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.