URMĂRI TRAGEDIE – Trecerea de pietoni din Lăpușel pe care a avut loc accidentul mortal a fost suprailuminată (FOTO)

0
708

Decizie a autorităților în urma teribilului accident de circulație produs în Lăpușel, în seara zilei de 8 decembrie.

Responsabilii au suprailuminat trecerea de pietoni din fața grădiniței din localitate, după câteva zile de la tragedie. Anunțul a fost făcut de primarul comunei Recea, Pavel Octavian. Aceste corpuri de iluminat se aprind odată cu cele incluse în sistemul stradal, obișnuit.

Reamintim faptul că, în acea seară, un bărbat în vârstă de 73 de ani, s-a angajat regulamentar în traversarea DN 1C. În acel moment, a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 37 de ani. Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viața. Șoferița nu consumase alcool.

Trebuie să mai spunem câteva lucruri. Respectivul tronson de DN 1C a devenit, în ultimii ani, unul dintre cele mai periculoase din județul Maramureș. Accidentele de circulație (mai mult sau mai puțin grave) sunt frecvente. În plus, trebuie notat faptul că lipsa iluminatului stradal corespunzător favorizează, adeseori, adevărate tragedii pe șoselele din Maramureș, întrucât șoferii grăbiți văd târziu pietonii angajați pe trecerile destinate loc.

Crin CĂLĂUZ

Citește și

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.