EXCLUSIV / ACUZAȚII GRAVE DE TOT LA SĂLIȘTEA DE SUS – “Unde sunt banii de canalizare?” (VIDEO/FOTO)

0
559

Ancheta jurnalistică a baiamare24.ro în Săliștea de Sus continuă. Acuzațiile curg gârlă în urma dezvăluirilor noastre. După ce am aflat că majoritatea stațiilor de epurare din județ sunt, de fapt, apă de ploaie în ochii electoratului, și că totul e “normal”, vin noi întrebări în urma materialelor publicate de noi.

Maramureșeanul Cristian Opriș, cel care a sesizat situația absolut improbabilă din (dacă ne întrebați pe noi, pseudo-) orașul maramureșean, vine cu noi întrebări. Bărbatul ne-a întrebat unde merg banii de canalizare pe care, aparent, nimeni nu îi percepe,dar ei, totuși, se plătesc.

“Am promis să vă țin la curent cu situația canalizării din Săliștea de Sus: Ieri primarul declara că, și acum citez, în Săliștea de Sus, “nu se percep taxe pentru servicii de canalizare”. A venit momentul să vă demonstrez cu documente că primarul minte cu nerușinare! Mai jos, puteți vedea o somație de impozit eliberată în 3 decembrie 2019. La poziția a 3-a, vedeți “Tx. servicii canalizare”… iar la “Cuantumul sumei datorate”, suma este “164 lei”…Acum rămâne ca primarul să explice care este motivul pentru care a mințit cu nerușinare. Ce vrea să ascundă? Urmează să descoperim!”, a scris Cristian Opriș.

Vom reveni cu detalii!

Crin CĂLĂUZ

Citește și

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.