EXCLUSIV / CRIMĂ ÎN BORȘA – Câine de pază, chinuit de “Șefu’ la omorât”. Avem indicii despre cine e autorul infracțiunilor din zona înaltă a orașului (FOTO)

0
1136

Continuăm dezvăluirile despre ceea ce se întâmplă în “cel mai liniștit oraș al Maramureșului”. Aici nu se întâmplă niciodată nimic. Corect! Nu are cum să se întâmple ceva dacă toți închid ochii.

Vorbeam, zilele trecute, despre doi bătrâni “prădați”, ziua în amiaza mare de hoți, ziceam de un furt din locuință (că tot avem campanie națională!), în care infractorii au luat tot ce aveau la mână. Ba chiar aminteam de incendiul din vară, în care au ars 20 de vite, cu tot cu viței.

Ei, zilele trecute, infractorii (încă) nedescoperiți din Borșa au mai făcut o victimă. Au ucis un câine de pază aflat la o gospodărie deja călcată de hoți. Semn că infractorii întotdeauna se întorc la locul faptei. Imaginile sunt execrabile. Și credem că ar trebui instituită o pedeapsă specială pentru cei care ucid animalele. Oamenii din zonă au decretat că ar fi același autor.

Dacă noi deja știm cine ar putea fi (indicii clare și imagini, dovezi, însă legea ne împiedică să o facem, aparent, omul are antecedente!), de ce poliția nu îl reține? Cam toate indiciile converg spre aceeași idee. Vom reveni cu detalii!

Crin CĂLĂUZ

Citește și

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.