FOTO/VIDEO – IPOTEZĂ ȘOC ÎN TRAGEDIA DIN LĂPUȘ: Anchetatorii iau în calcul varianta unei autoîmpușcări accidentale

1
2826

Surse din rândul anchetatorilor au revenit cu informații noi în cazul pădurarului ucis în pădurea Rogozului din comuna Lăpuș.

Conform surselor judiciare se ia în calcul varianta unei autoîmpușcări. Spunem acest lucru datorită modului în care cartușul ar fi pătruns în corpul pădurarului.

Nu este exclus ca arma să se fi descărcat accidental în momentul unei încăierări dintre hoții de lemn și pădurar. Totodată, se ia în calcul dacă nu cumva pădurarul s-a împiedicat în momentul în care ar fi alergat după hoții de lemn, ar fi căzut iar arma de vânătoare s-ar fi descărcat accidental.

Rămâne de văzut ce vor stabili criminaliștii dar și autopsia cadavrului care se efectuează la Serviciul de Medicină Legală Maramureș.

Pănă atunci însă, mai multe persoane ”dintr-un cerc larg de suspecți” au fost ridicați pe parcusul nopții și au fost duși la audieri. Până în acest moment nicio persoană nu a fost acuzată în mod oficial de nicio infracțiune.

Cert este până acum că apelul la 112 s-a efectuat la aseară la ora 19.00 când s-a anunțat activități suspecte în pădurea respectivă. Pădurarul în vârstă de 30 ani, tatăl a trei copii, s-a deplasat în zona respectivă. Totodată, spre locul indicat s-a deplasat și un echipaj al Poliției, însă la sosirea acestora pădurarul era de negăsit. L-au găsit mort împușcat cu propria-i armă.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] cu propria armă pădurarul din Maramureș. Directorul Romsilva, detalii exclusive din anchetă FOTO/VIDEO – IPOTEZĂ ȘOC ÎN TRAGEDIA DIN LĂPUȘ: Anchetatorii iau în calcul varianta unei… SUNT ÎN PERICOL? Mama pădurarului ucis la Rogoz se teme că ucigașii se vor răzbuna pe […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.