URMARE CRIMĂ: PĂDURARUL A FOST BĂTUT ŞI EXECUTAT ÎN STIL MAFIOT, FIIND ÎMPUŞCAT ÎN SPATE!

2
1499

Revenim cu noi informaţii despre crima comisă în seara de miercuri, 16 octombrie.

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul din Borcut păzea o pădure privată în zonă. Din nefericire, nu a fost doar împuşcat, ci înainte a fost bătut cu bestialitate.

“Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ! L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea”, a declarat, pentru Cătă Țineghe, George Mihăilescu, directorul Romsilva.
“A fost vorba despre o îmcăierare aici între hoți și pădurarul care păzea acel canton. Era vorba despre o pădure privată, pe care noi o păzeam, prin acest Ocol Silvic, A fost vorba despre o bătaie. El nu a fost numai împușcat din câte știm noi, ci și i s-a rupt piciorul. A fost un caz de violență fizică extrem de gravă. El a observat ceva în neregulă, a anunțat șeful de district, însă a fost mult prea târziu. Șeful Romsilva este la noi în județ”, a declarat, pentru Cătă Țineghe, Daniel Petcu, directorul Direcției Silvice Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] URMARE CRIMĂ: PĂDURARUL A FOST BĂTUT ŞI EXECUTAT ÎN STIL MAFIOT, FIIND ÎMPUŞCAT ÎN SPATE! FOTO EXCLUSIV: ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Pădurar împușcat și aruncat într-o râpă de hoții de lemn în Lăpuș (ACTUALIZARE 3) ULTIMA ORĂ: Doi maramureşeni reţinuţi în cazul crimei pădurarului Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.