Sindicaliștii DECUS reacționează. S-a reușit atragerea Poliției de Frontieră în ”telenovela” Caracal

0
911

Încep controale la vama după declaraţiile făcute de mama Luizei, la România TV. Monica Melencu a spus că a trecut graniţa de foarte multe ori cu cele două fiice, chiar dacă erau minore, fără ca aceasta să aibă vreun paşaport sau vreo procură din partea tatălui.

Direcţia Generală Anticorupţie s-a sesizat după ce Monica Melencu a declarat ca a reuşit să treacă graniţa cu Luiza, după ce a plătit 70 de euro. Acum DGA a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj.

Monica Melencu a dezvăluit la România TV că vameşii de la frontierele ţării noastre închid ochii când copiii trec graniţa fără procură. Ea însăşi povesteşte că a dat şpagă pentru Luiza, în mai multe rânduri.

“De 6 ani o aduc pe Luiza aşa, în Italia. A venit şi singură, fără părinţi, a trecut doar cu șoferul. Am vorbit cu el, mi-a luat 100 de euro drumul și 70 în buletin. De atâţia ani o aduc așa în vacanță, în Italia”, a completat mama Luizei.

“Şi fără procură se iese. 50-70 euro în vama şi se iese. Vameşul a închis un ochi pentru omul ăla fără procură. Chiar dacă nu ai procură, cu bani faci orice”, a declarat Maria, la România TV. Ea a fost repede completată de mama Luizei. “Aşa este domnul Ciutacu. Eu am trecut cu Luiza, am dat 70 euro. Am vrut să merg cu Luiza în România, am băgat 70 de euro în buletin şi am trecut. Inclusiv anul trecut”, a povestit Monica Melencu.

Sincidaliștii Decus reacționează

”În sfârșit s-a reușit atragerea Poliției de Frontieră în <telenovela> Caracal!!! Alo ITPF Timișoara, ITPF Giurgiu sunteți fără reacție? Domnul adjunct al ITPF Timișoara, ITPF Giurgiu nu luați poziție??? Mai așteptăm, poate, poate” a scris președintele Decus Maramureș, Ion Tomoiagă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.