RĂFUIALĂ ÎN TRAFIC: FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Cu o bâtă a distrus parbrizul unui autoturism sub privirile îngrozite ale mai multor copii (ACTUALIZARE)

0
1010

Agresiune în trafic în Baia Mare. Totul s-a petrecut în urmă cu zece minute (18.00) la intersecția străzilor Petru Rareș cu Amurgului.

Un bărbat înarmat cu o bâtă a sărit în fața unei mașini și a început să lovească cu bestialitate parbrizul.

Motivul deocamdată nu îl știm. Însă cititorii noștri care ne-au trimis imagini foto și video de la fața locului, au precizat că fostul soț al unei băimărence s-ar fi răzbunat în acest fel pe mașina unui alt bărbat, coleg de serviciu de pare.

Întreg incidentul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mai multor copii care se jucau în fața blocurilor.

La fața locului intervine poliția și un echipaj SMURD.

ACTUALIZARE 1

”Polițiștii au intervenit pe strada Petru Rareș, din Baia Mare, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un bărbat a distrus geamul portierei și parbrizul unui autoturism. La fața locului a fost identificat un băimărean de 42 de ani, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă” au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2: Angajată a Primăriei Baia Mare

Conform ZiarMM.ro femeia ar fi angajată a Primăriei Baia Mare. “Tocmai ne-am intors din Olanda unde am fost in interes de serviciu cu doua doamne, angajate la Primaria Baia Mare. Pe colega doamnei am lasat-o acasa prima, apoi am adus-o la domiciliu si pe dansa. Cand am oprit masina sa coboare, ne-am trezit cu o bata in geamul din partea ei, apoi pe parbriz si apoi in geamul din stanga mea. Nu mi-am dat seama ce se intampla si cine era barbatul respectiv si de ce loveste masina.” a declarat S.P., șofer pentru ZiarMM.ro. De precizat ar fi faptul ca, soferul s-a ales cu partea stanga a fetei ranita de la geamul care a fost spart.

Intrebata de ce a recurs sotul ei la acte de violenta, aceasta ne-a raspuns: “Nu stiu, intrebati-l pe el, e acolo.”

Sursă foto: ZiarMM.ro.

Barbatul, nu a dorit sa dea detalii atunci cand a fost intrebat de redactorul ZiarMM.ro de ce a lovit masina si daca doreste sa faca vreo declaratie. Mai mult, individul, deranjat ca este fotografiat, a inceput sa filmeze jurnalistul. Pe aceasta cale il informam pe distinsul domn ca oamenii de presa pot filma, fotografia si inclusiv sa-si culeaga informatii atunci cand evenimentele se produc pe domeniul public.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.