EXCLUSIV – ȘOMCUTA MARE: Bătaie oprită de mascați pe Calea Mireșului. 4 tineri în spital. Azi o casă a fost aprinsă

1
2476

Ieri, 16 septembrie, ora 18:28 Poliția Orașului Șomcuta Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Mireşului are loc un scandal în care sunt fost implicate mai multe persoane.

Echipajul de poliţie deplasat la fața locului a constatat faptul că, în curtea unui imobil, a avut loc o încăierare în care au fost implicate mai multe persoane, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Pentru aplanarea conflictului la faţa locului a fost solicitat sprijinul unei echipe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale a IPJ Maramureş.

În urma scandalului patru persoane au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Dr. C-tin Opriş din Baia Mare, două dintre acestea rămânând internate pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 16 şi 26 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierarea şi violare de domiciliu şi pentru stabilirea gradului de participaţie a fiecăruia dintre cei implicaţi.

O casă a luat foc

Astăzi pompierii au intervenit pe strada Calea Mireșului pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință. Se pare că focul ar fi fost pus intenționat. Deocamdată acest lucru nu a fost confirmat oficial. Localnicii vorbesc despre faptul că ar fi vorba despre o răzbunare a celor implicați în scandalul de ieri seară.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] EXCLUSIV – ȘOMCUTA MARE: Bătaie oprită de mascați pe Calea Mireșului. 4 tineri în spital… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.