FOTO EXCLUSIV – RĂZBUNARE: O femeie din Ieud și-a incendiat soțul după ce a aflat că vrea să părăsească

1
1193

Cazurile extreme generează situații de disperare extremă. Iar în urma disperării, se ajunge la infracțiuni deosebit de grave, cu efecte înfiorătoare.

O femeie din Ieud și-a dat foc soțului în noaptea de luni spre marț, scrie, AxaNews. Grozăvia a avut loc în jurul orei 01.00. Cei doi s-au luat la harță, în timp ce bărbatul a consumat băuturi alcoolice. El a anunțat-o pe femeie că vrea să o părăsească, zice gura lumii, pentru o femeie mai tânără. Fără să stea pe gânduri prea mult, femeia a luat benzină și a turnat-o peste bărbatul în vârstă de 47 de ani, în timp ce acesta stătea la un pahar de tărie. După ce a turnat benzină, i-a dat pur și simplu foc. Evident, a fost declanșată alerta și forțele de intervenție s-au deplasat la fața locului.

“Victima a ajuns la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Bărbatul a suferit arsuri de gradul II și III de la brâu în sus, la nivelul capului și al gâtului, la nivel toracic circular și la ambele membre superioare circular. În total, a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului. El a fost stabilizat și transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Baia Mare, de unde, cel mai probabil, va fi trimis la o instituție specializată pentru arși”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Gelu Moyș, medic specialist în cadrul CPU al Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Actualizare – IPJ Maramureş și Parchet

Aseară la ora 23.34 Secția 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în curtea unei locuințe din Ieud, o femeie în vârstă de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soțul ei în vârstă de 47 de ani și i-a dat foc. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale iar femeia a fost internată la Secția Psihiatrie. În cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

“La această oră (n.red. – ora 12.00), colegii sunt la fața locului, alături de polițiști. În cauză s-a deschis dosar penal, încadrarea juridică fiind de tentativă la omor. Informațiile preliminare sunt că o doamnă i-a dat foc soțului, iar acesta se află internat în spital”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Actualizare – Spitalul Județean

“Este vorba despre un bărbat care prezintă arsuri pe 67% din suprafața corpului, ceea ce este foarte mult. Pronosticul este foarte rezervat în astfel de situații. Tocmai urmează să intre în operație, pentru ca să i se curețe rănile (n.red. – marți la amiază). Nu știm momentan dacă va fi transferat la o clinică specializată pentru arși, cu toate că avem în țară mai multe, nu numai în București, ci și, spre exemplu, la Iași sau Brașov”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Vasile Pop, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Constantin Opriș din Baia Mare.

Preluare AxaNews.ro / Cătă ȚINEGHE, Liviu ȘIMAN

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] FOTO EXCLUSIV – RĂZBUNARE: O femeie din Ieud și-a incendiat soțul după ce a aflat că vrea… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.