ȘOMCUTA MARE: O femeie reținută după ce a aprins o gospodărie de pe strada Calea Mireșului

0
728

O tânără de 20 de ani din Şomcuta Mare a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţişti, fiind cercetată pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Ieri, 17 septembrie, la ora 14.45, Poliţia Șomcuta Mare a fost sesizată despre faptul că la un imobil de pe strada Mireşului a izbucnit un incendiu. La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a lichidat focul. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat intenţionat de către o persoană care, profitând de neatenţia proprietarului, a pătruns în locuinţă, a stropit cu benzină două canapele şi le-a dat foc.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi reţinută de poliţişti, aceasta fiind depusă la Centrul de reţinere şi arest preventiv al I.P.J. Maramureş.

Anterior producerii acestui incident, la ora 12:30, la acelaşi imobil a fost sesizată distrugerea geamurilor şi a uşii de acces în locuinţă. Pentru aceste distrugeri poliţiştii cercetează trei bărbaţi cu vârste între 24 şi 42 de ani din Şomcuta Mare.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.