EXCLUSIV: DRAMA ȘOFERULUI URMĂRIT ȘI PRINS CU FOCURI DE ARMĂ DE POLIȚIE. ESTE OLIMPIC LA MATEMATICĂ

4
1200

Revenim cu informații noi despre persoanele implicate în cazul extrem de grav produs astăzi în Maramureș. Cititorii noștri ne-au furnizat detalii și informații în exclusivitate despre cine sunt cele două persoane: șoferul și pasagerul din dreapta.

Conform acestora ” tânărul șofer nu este la prima întâlnire cu politia. Păcat pentru părinți. Sunt niște oameni deosebiți. Din păcate cartierul Săsar este plin de drogați și nu face nimeni nimic. Așa a căzut și acest copil în plasa lor.

Părinții copilului sunt cadre în învățământ se luptă de mult să oprească ceea ce se întâmplă în cartier dar autoritățile îl ignoră. Și așa, un copil olimpic la matematică s-a distrus și pe el și familia. Această poveste ar trebui relatată în știre, nu să se arunce cu mizerii. Fiecare avem copii și ni se poate intampla. Mă puteți suna dvs pentru că nu vreau interpretări și nici știri false de la alți jurnaliști. Fără suparare. Vreau o știre corecta făcută de un profesionist. De aceea v-am scris”.

Conform cititorului nostru familia tânărului a făcut tot posibilul să îl scape din ghearele drogurilor. L-ar fi internat la un centru de dezintoxicare din Cluj, de unde s-a întors ”curat”. A făcut școala de șoferi, și-a luat permisul iar familia îl lăsa sa circule cu mașina. Astăzi se pare că mama acestuia ar fi bănuit că ar fi intrat din nou în anturajul respectiv și de aceea a alertat poliția, când nu s-a întors cu mașina.

”Din păcate în cartierul Săsar este plin de tineri care consumă droguri. Toată lumea știe și nimeni nu ridică un deget să stopeze fenomenul. Cândva cartierul Săsar era unul foarte liniștit. Acum însă, e plin de tineri euforici sub efectul substanțelor. Sper că măcar acum cineva să facă un bine și să încerce să ajute, să rezolve problema” a scris cititorul nostru. Să mai spunem doar că tânărul șofer este elev în clasa a XII-a la un prestigios liceu din Baia Mare.

De cealaltă parte, pasagerul din dreapta ar fi tot un tânăr care nu de mult ar fi fost liberat din Penitenciar. ”Îl cunosc, nu de mult a ieșit din închisoare. Este consumator. Chiar la începutul săptămânii l-am văzut la donând sânge” ne-a scris un alt cititor.

Citeşte şi FOTO EXCLUSIV: Urmăriri și focuri de armă pe DN1C Șomcuta Mare – Ileanda. Mașina de poliție și alte două vehicule distruse în trafic. Suspecții au fost încătușați

Comenteaza cu Facebook

4 COMENTARII

  1. […] EXCLUSIV: DRAMA ȘOFERULUI URMĂRIT ȘI PRINS CU FOCURI DE ARMĂ DE POLIȚIE. ESTE OLIMPIC LA MATEMA… FOTO EXCLUSIV: Urmăriri și focuri de armă pe DN1C Șomcuta Mare – Ileanda. Mașina de poliție și alte două vehicule distruse în trafic. Suspecții au fost încătușați Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

  2. “Acum însă, e plin de tineri euforici sub efectul substanțelor.” Poi mai comunisti jegosi, fructe ale incestului, ce dracu va deranjeaza daca tinerii sunt euforici? Va deranjeaza faptul ca sunt tineri care mai au puterea sa fie euforici in jegu ala de tara pe care tot voi l-ati distrus comunistilor. Va e ciuda ca acei tineri inca nu si-au distrus viata turnand 4-5 copii si nu isi ineaca amarul in alcool ca voi? Sfintilor, cetateni model ce sunteti. JEGOSILOR!

  3. […] EXCLUSIV: DRAMA ȘOFERULUI URMĂRIT ȘI PRINS CU FOCURI DE ARMĂ DE POLIȚIE. ESTE OLIMPIC LA MATEMA… EXCLUSIV: Mascații de la Crimă Organizată și Antidrog – descinderi în cartierul SĂSAR din Baia Mare Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.