VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE: VEZI CUM A LOVIT MAȘINA POLIȚIEI ÎN TIMPUL URMĂRIRII NEBUNE DE PE DN1C BAIA MARE – DEJ

0
904

Camerele de supraveghere amplasate pe drumul național 1 C a surprins imagini incredibile din timpul misiunii de urmărire a tinerilor care nu au oprit la semnalele polițiștilor.

Urmărirea s-a făcut la viteze ametițoare, riscul producerii unei tragedii fiind uriașă. La un moment dat echipajul de poliție a reușit să depășească mașina urmărită și a oprit în fața acesteia, în încercarea de a-l bloca.

Sursa video Antena3.ro

Nu s-a reușit! Tânărul șofer a tras dreapta de volan, a lovit mașina poliție și a demarat în trombă.

Precizări din partea IJJ Maramureş

În urma imaginilor apărute în presă cu privire la jandarmul implicat în intervenția pentru imobilizare a unor persoane, facem următoarele precizări:

Astăzi, în jurul orei 12:30, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, a urmărit în trafic un autoturism, care nu s-a supus somațiilor și recomandărilor echipajului mixt. Autoturismul a fost oprit, în cele din urmă, în localitatea Ileanda, din județul Sălaj și persoanele au fost imobilizate.
În momentul de față, comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș a demarat o verificare preliminară, privind modul de acțiune al subofițerului jandarm, iar în funcție de rezultatul verificărilor, se vor lua toate măsurile conform prevederilor legale.

Citeşte şi

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.