EXCLUSIVITATE FOTO/VIDEO: 6 din 7 gloanțe au intrat în autovehiculul de teren. Un glonț a nimerit fetița de 7 ani

2
712

Am intrat în posesia imaginilor foto și video care ilustrează urmele lăsate de cele 7 gloanțe trase de polițiști în timpul urmăririi vehiculului de teren. 

Conform informațiilor noastre au fost trase 7 gloanțe. ȘASE au nimerit vehiculul, inclusiv în partea superioară a acesteia. Sursele noastre susțin că acest lucru a fost posibil din cauza terenului accidentat și că polițiștii ar fi tras înspre pneuri.

De altfel, cauciucul de pe roata spate stânga a sărit. Inițial s-a crezut că al șaptelea glonț ar fi nimerit cauciucul. Lucru infirmat de o primă expertiză.

Primul foc ar fi fost executat de ofițerul care coordona activitățile polițiștilor din cadrul Brigăzii Poliției Rutiere a Capitalei, spun sursele noastre.

Glonțul cu care a fost împuscată fetița a pătruns în zona roții spate dreapta și a intrat de jos în sus, prin podul mașinii, lovind piciorul drept al fetiței de 7 ani.

”În legătură cu incidentul de la Poienile de sub Munte, cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în cadrul dosarului fiind investigate toate aspectele și persoanele implicate în eveniment” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] CAZ POIENILE DE SUB MUNTE: Dosar penal pentru vătămare corporală și neglijență în serviciu deschis din oficiu IN REM EXCLUSIVITATE: Polițiștii au tras după o mașină de teren dar ar fi împușcat o fetiță de 7 ani la Poienile de sub Munte (galerie foto) EXCLUSIVITATE FOTO/VIDEO: 6 din 7 gloanțe au intrat în autovehiculul de teren. Un glonț a nimerit… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.