ȘOCUL VIEȚII LA 16 ANI: Pasager în mașina asupra căruia polițiștii au deschis focul. Cine este șoferul (foto/video)

3
1294

Revenim cu detalii și declarații noi referitoare la incidentul grav petrecut aseară în cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte. Avem declarația pasagerului în vârstă de 16 ani din autovehiculul de teren asupra căruia polițiștii au folosit armamentul din dotare.

Vă reamintim că acesta era în vehicul alături de două minore, în vârstă de 7 și 5 ani, respectiv șoferul în vârstă de 23 ani.

”Eram la bunici cu nepoatele mele și ne-am dus acasă la soră-mea și apoi ne-a oprit poliția. L-am chemat eu pe băiatul asta să ne ducă. Poliția ne-a făcut semn să oprim și el a fugit. S-a speriat. Nu a zis nimic. Efectiv a fugit. Ne-au urmărit aproximativ 5 minute și apoi au început să tragă. Ne-am speriat. Au tras în roți. Am văzut că fetița e rănită după ce am ajuns acolo unde ne-au găsit polițiștii. Ea nu a zis nimic, nu a plâns. Nu a zis nimic. Ne-a lăsat acolo unde ne-a găsit poliția” a povestit adolescentul.

CINE ESTE ȘOFERUL?

Șoferul, de 23 de ani, a fost internat la spital in vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulația sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulația sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Sa mai spunem si faptul ca Dumitru Rosus a mai avut probleme cu legea pe vrea cand era minor.

Comenteaza cu Facebook

3 COMENTARII

  1. […] ȘOCUL VIEȚII LA 16 ANI: Pasager în mașina asupra căruia polițiștii au deschis focul. Cine est… EXCLUSIVITATE: Polițiștii au tras după o mașină de teren dar ar fi împușcat o fetiță de 7 ani la Poienile de sub Munte (galerie foto) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.