EXCLUSIV FOTO/VIDEO: POLIȚIȘTI ACUZAȚI: Au luat numerele de înmatriculare a vehiculelor parcate fără nicio explicație. Oamenii spun că ar fi fost agresați

1
1418

Astăzi vă prezentăm mai multe informații referitoare la activitățile desfășurate de polițiștii Brigăzii Rutiere București în Maramureșul Istoric. Activități care ar fi trebuit să fie preventivă, doar că s-au transformat într-o dramă pentru o fetiță de 7 anișor. Iar pentru că modul de intervenție al acestora procurorii au deschis IN REM un dosar de cercetare pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și neglijență în serviciu. Așadar, totul s-a transformat într-un imens scandal în care a fost aruncată instituția Poliției Române.

Abuzuri la Repedea, spune un localnic

”Înaintea incidentului de la Poienile de Sub Munte, polițiștii din trupele speciale, au făcut abuzuri la Repedea. Ne-au luat numerele de înmatriculare la o mașină ce o aveam parcată de multă vreme pe marginea drumului, în afara părții carosabile. Polițiștii au ridicat numerele fără niciun motiv. Când le-au dat jos ni s-au adresat dur și agresiv. Ne-au spus că ne aruncă în apă dacă îi mai filmez. Nu m-am lăsat, am filmat în continuare. Apoi mi-au trimis numerele înapoi cu un domn polițist din zonă. Dânsul este din zonă și ei n-au ieșit din mașina aia cu numere civile. Nu vroiau să le vedem fețele probabil. Au venit pe Valea Ruscovei să provoace mare zarvă și acum vor merge cu coada între picioare” ne-a spus Ivan O., localnic.

M-au trântit la pământ și mi-au luat cheile mașinii

”Eram în parcare cu motorul mașinii de teren pornit. Au venit domnii de la București la mine, au deschis ușa și m-au tăvălit pe jos. Apoi și-au făcut treaba singuri. Mi-au luat cheile. Nici măcar nu mi-au spus cine sunt și ce caută. M-au pus să deschid telefonul și să șterg pozele. Apoi să îl închid și să scot bateria. Apoi mi-au aruncat-o în buruieni. M-au lovit, cu toate că am probleme medicale. M-au amenințat că mă aruncă în râu. Am început să plâng și nici nu le-a păsat. Apoi m-au lăsat să plec dar cheile au rămas la ei. O zi am tot sunat să îmi recuperez cheile mașinii. Am sunat și la 112 dar mi-au spus că nu sunt o urgență să merg la poliția din localitate. Am fost și era închis. După o zi m-a sunat un domn de pe numărul (…) și mi-a spus să mă duc să mi le dea. Eu respect poliția română dar ce au făcut cu mine este inadmisibil. Mi-au verificat mașina și nu au găsit nimic. Și atunci de ce s-au comportat așa?” ne-a spus Ivan Hry, localnic.

Exemple de genul acesta vom continua să prezentăm, însă în articolul următor ne vom muta în alte două zone ale județului, respectiv Borșa și Moisei. Vă vom prezenta o situație incredibilă în care ”commando”-ul Brigăzii Rutiere București s-a aflat față în față cu un cunoscut șef de clan din Maramureș. Cum au reacționat? Au scos oare pistoalele și au început să tragă ca după o fetiță de 7 anișori? AVEȚI PUȚINTICĂ RĂBDARE ȘI O SĂ AFLAȚI INFORMAȚII ÎN EXCLUSIVITATE!!!

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.