ACCIDENT LA ILBA: Un motociclist a intrat într-un podeț din beton (foto)

0
699

Un accident de circulație s-a produs astăzi după amiază pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza localității Ilba.

Din primele informații se pare că un motociclist a ieșit de pe șosea si s-a izbit de un podeț din beton.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD. Poliția a deschis o anchetă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Un bărbat de 61 de ani, care conducea o motocicletă pe direcția Seini – Baia Mare, într-o curbă deosebit de periculoasă de pe raza localității Ilba a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un băimarean. În urma impactului, o femeie de 59 de ani, pasageră pe locul din spate al motocicletei a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, nu se aflau sub influenta alcoolului. Cercetările continuă.

credit foto – JurnalMM.ro.

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Un minor de 15 ani din Vadu Izei s-a ales cu dosar penal după ce a condus un moped prin localitate şi, neadaptând viteza la condiţiile de drum în lucru, a derapat şi s-a autoaccidentat. El a fost transportat la Spitalul municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale. Întrucat acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Şi la Ocna Şugatag, un tânăr de 20 de ani, care a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot ieri, la Târgu Lăpuş poliţiştii au depistat un bărbat de 50 de ani care, fara sa posede permis de conducere, a condus o motocicletă având şi un pasager adult, niciunul nepurtând cască de protecţie. Mai mult, s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.