EXCLUSIVITATE FOTO/VIDEO: Avem fotografia și imaginile video care ne arată unde au intrat cele 7 gloanțe trase în mașina de teren la Poienile de Sub Munte. Șoferul încătușat ținut în fund lângă un gard

1
2143

BaiaMare24.ro vă prezintă în exclusivitate o fotografie realizată de cititorii noștri în timpul cercetări efectuate la fața locului de către echipa criminalistică a Poliției, în urma incidentului grav de la Poienile de Sub Munte.

În fotografie se vad destul de clar urmele lăsate de cele 7 gloanțe trase dintr-un singur pistol de către un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere București.

Conform surselor noastre focul s-ar fi efectuat cu un pistol Glock ce ar avea un încărcător de 12 gloanțe.

Unde este focul de avertisment?

Așadar anchetatorii spun că ar fi fost trase șapte focuri de arme. Conform fotografiei șase dintre acestea au nimerit caroseria autovehiculului de teren, iar unul cauciucul roții spate.

Dacă ceea ce vedem noi în fotografie este adevărat atunci este obligatoriu să ne întrăbăm unde este focul de avertisment ce trebuie tras în aer.

Aici probabil ne vor răspunde procurorii Parchetului de pe lângă Cultea de Apel Cluj, cei care au preluat ancheta de la Poienile de Sub Munte.

Șoferul fugat reținut rapid

Pe de altă parte, în aceleași imagini video în posesia cărora am intrat se poate observa conducătorul auto în vârstă de 23 de ani.

Conform martorilor acesta ar fi fost ținut încătușat, în fund, lângă un gard, de lângă casa în curtea căreia a abandonat vehiculul de teren. Dacă s-a prodedat sau nu corect aceiași procurori vor trebui să răspundă în urma anchetei ce se desfășoară.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.