HAOS PE ŞOSELE: Mai bine stai în casă decât să şofezi prin Maramureş (GALERIE FOTO CITITORI)

0
1135
Săliştea de Sus
Săliştea de Sus

Mai multe imagini ne-au trimis cititorii, surprinse pe şoselele din judeţ, evenimente rutiere fără victime, soldate dar cu pagube materiale.

La Săliştea de Sus, pe DJ 186, mai multe lemne s-au desprins de pe remorca unui autotren. Noroc că nicio masină nu era în urma mastodontului.

La Şurdeşti, două autovehicule s-au acroşat într-o curbă deosebit de periculoasă, pe drum alunecos şi fiind ceaţă. Autoutilitara a ajuns în şanţ, autoturismul s-a răsturnat.

Şurdeşti
Şurdeşti

În Baia Mare un alt eveniment s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate.

Baia Mare

Un alt accident s-a petrecut tot în Baia Mare, în noaptea de vineri sâmbătă, pe Bd. Independenţei, în sensul giratoriu de la Euro House. Se pare că şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a zburat peste sensul giratoriu, a rupt gardul şi s-a oprit în parcarea hotelului.



Baia Mare

Un alt eveniment rutier, deosebit de grav, s-a petrecut în seara de vineri, în jurul orei 21.00, pe DJ187, Ruscova – Poienile de Sub Munte. Un autoturism, în care se aflau cinci tinere,s-a izbit de un copac. În urma impactului tinerele au fost rănite, una în stare gravă.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de ambulanţă şi SMURD de la Vişeu de Sus.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Poienile de Sub Munte



Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.