PENTRU CUNOSCĂTORI: ”Slugoii polițiștilor” au transmis LIVE FOTO ȘI VIDEO tocmai din ”STRĂINEZIA” (galerie foto)

1
1573

Citesc cu atenție un articol publicat de un coleg de breaslă. Asta după ce pe grupul rezervat jurnalistilor și-a ”vărsat” năduful asupra tuturor: de la oficialii IPJ Maramureș la colegii lui de breaslă.

Mă rog, impropriu spus acest lucru. Pentru că sunt convins că, din punctul de vedere al colegului, nu facem parte din ”oală”. Pentru el există presă locală și presă centrală. Între timp a mai apărut o grupă – presă din ”străinezia”, glumesc și eu.

Cum a început totul? Cu o știre publicată în exclusivitate pe site-urile baiamare24.ro și vasiledale.ro: O FETIȚĂ DE 7 ANI A FOST ÎMPUȘCATĂ ACCIDENTALĂ DE UN POLIȚIST DE LA BRIGADA POLIȚIEI RUTIERE BUCUREȘTI!.

Imediat toată, dar absolut TOATĂ PRESA CENTRALĂ (ziare, site-uri televiziune) au preluat informațiile și fotografiile realizate de CITITORII MEI, în regim de BREAKING NEWS.

Ce a urmat astăzi? Un articol jignitor nu doar la adresa corespondenților televiziunilor naționale, ci asupra tuturor celor care își fac meseria cinstit și onest. A celor care și-au petrecut ani de zile în teren, fără să intereseze pe cineva că era zi sau noapte, soare sau ploaie, caniculă sau furtună.

”Comisarii-șefi Ioniță Valentin și Liviu Grozavu MUȘAMALIZEAZĂ totul și dau informații doar SLUGOILOR din presă!”
”S-au inflamat cei din presa centrală, care trăiesc doar din comunicate de presă și sunt slogoii polițiștilor numai să dea primii orice prostioară de tamponare fără victime!” – sunt doar câteva aberații debitate de unul dintre colegii noștri.

Iar aberațiile au continuat: ”În primul rând, doar câțiva colegi din presă au fost cu polițiștii la acțiunea de la Popienile de Sub Munte unde din inconștiență și nu din greșeală, adică din amatorism, polițiștii au urmărit un suspect iar o fetiță a fost împușcată”

Bun, cred că e suficient cu aberațiile. Care este adevărul? LA FAȚA LOCULUI NU A FOST NICIUN JURNALIST!!! Toate fotografiile ne-au fost furnizate de CITITORII NOȘTRI. Unde? TOCMAI ÎN DANEMARCA!!!! Cititorii sunt cei care contează pentru noi! Iar munca de teren pe care am avut-o peste 15 ani își arată roadele: maramureșenii știu unde să SCRIE CU ÎNCREDERE.

Ar mai fi multe de spus. Mă opresc aici pentru că am convingerea că toate aberațiile scrise sunt doar simple răbufniri ale unui orgoliu ”rănit” de faptul că o ”știricică” ce a ținut prima pagină a ziarelor și prime-time-ul televiziunilor centrale A TRECUT PE LÂNGĂ MULȚI COLEGI DIN MARAMUREȘ. E drept, în spatele tastaturii e cam greu. Și aici nu mă refer la autorul aberațiilor scrise mai sus…

Numai bine… de la peste 2.000 km de România!

CITEȘTE AICI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.