FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fetița împușcată a fost îngrijită de polițiști până la sosirea SMURD-ului

0
2313

De la Poienile de Sub Munte am primit o fotografie în care polițiștii implicați în incidentul din această seară au folosit armamentul din dotare pentru a opri șoferul unui autovehicul de teren ce nu a oprit la semnalele lor.

Acesta în vârstă de 23 ani nu avea permis de conducere, mașina nu era înmatriculată, dar avea aplicate numere false.

Unul dintre cele șapte gloanțe transe înspre vehicul a trecut prin caroserie și a lovit-o pe o fetiță de 7 ani în picior.

Potrivit directorului medical al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş, dr. Alexandru Ilieş, fetiţa este în afara oricărui pericol. „Fetiţa de 7 ani a fost preluată de un echipaj EPA SMURD la ora 18.09 şi dusă la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Vişeu. A primit tratamentul necesar pentru plagă prin împuşcare laba piciorului drept. De aici, a fost preluată de un echipaj tip B şi va fi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, însoţită de mamă. Este stabilă şi liniştită” a precizat acesta. 

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2019/06/20/exclusivitate-politistii-au-tras-dupa-o-masina-de-teren-dar-ar-fi-impuscat-o-fetita-de-4-ani-la-poienile-de-sub-munte-galerie-foto/

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.