MINTE POLIȚIA ROMÂNĂ? Polițiștii de la Rutieră veniți în Maramureș NU ERAU ÎNSOȚIT DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ!!! (ACTUALIZARE)

2
2572

Revenim cu informații ÎN EXCLUSIVITATE privitoare la incidentul petrecut în cursul după-amiezii de ieri în Poienile de Sub Munte.

Să începem în forță așadar. Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a declarat aseară următoare: ”În baza unei informații deținute de colegii mei din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Maramureș și în contextul unei acțiuni desfășurate pentru combaterea infracțiunilor rutiere și de contrabandă, bineînțeles aceste activități erau derulate în parteneriat cu Poliția de Frontieră, un echipaj de poliție a efectuat semnal de oprire regulamentar unei mașini de teren…” a declarat aseară Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române.

Nimic mai fals! La acțiune NU au participat polițiștii de frontieră. La acțiune au participat 16 polițiști de la Brigada Poliției Rutiere din București și câteva județe din sud României. Aceștia au fost coordonați de un ofițer.

”Comando-ul” era însoțit de doi polițiști de la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. În rest: NIMENI, ABSOLUT NIMIC. Nici polițiști de frontieră, nici măcar polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție din comunele de pe Valea Ruscovei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a declarat pentru baiamare24.ro că ”instituția noastră nu a fost angrenată în activitățile de ieri”.

ACTUALIZARE 1

După publicarea acestui articol, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, ne-a contactat telefonic pentru a face câteva precizări: ”Am făcut declarațiile aseara la două posturi de televiziune și cred că nu m-am exprimat destul de clar. Eu m-am referit la modul general de cooperare cu Poliția de Frontieră. Nu m-am referit strict la acest caz. Am dorit să fac aceste precizări pentru a nu lăsa loc la nicio interpretare”.

ACTUALIZARE 2

As vrea sa ii spun domnului ( purtator de vorbe ireale) de la Igpr ca ar fi bine sa se documenteze mai bine inainte de a face declaratii neadevarate!

Se incearca oare sa se induca ideea ca Politia de Frontiera a participat tocmai prin prisma faptului ca populatia din zona sa creada ca tot ceea ce se intampla in zona de frontiera are legatura cu frontiera dat fiind faptul ca este o zona mai sensibila in ceea ce priveste contrabanda?

Nu sunt de acord si nu suntem de acord ca in acest incident sa fie folosita imaginea colegilor mei care isi fac datoria cu profesionalism, demnitate si de multe ori cu sacrificii pentru a si mentine in zona o imagine foarte buna!!! ” a declarat președintele DECUS Maramureș, Ion Tomoiagă.

*****

Vom reveni cu declarații dar și cu imagini video înregistrate de mai mulți localnici. Aceștia acuza modul abuziv al „comando-ului” venit din Capitală în Maramureș pentru a face ”ordine” pe șoselel din Maramureș. Ordine la modul ascuns pentru că aceștia acționau cu autoturisme neinscripționate!

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.