Eveniment deosebit în Baia Mare: Noaptea Menestrelilor 2023

0
142

În weekendul 16-17 iunie 2023, la Teatru de Vară din Baia Mare, va avea loc Noaptea Menestrelilor, un eveniment de tradiție pentru municipiul nostru, apreciat de tot mai mulți iubitori ai muzicii folk. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Musica Rivulina, în parteneriat cu Asociația Azuria și Muzeul Județean de Etnografie și Arta Populara Maramureș.

Printre numele artiștilor care vor urca pe scena Teatrului de Vară în acest an, se enumeră: Emeric Imre, Valentin Moldovan, Magda Puskas, Focul Viu, dar și mulți, mulți alți artiști care vă așteaptă să trăiți împreună cu ei vraja unei nopți magice în care muzica folk domnește peste municipiul Baia Mare.

„Totul a început în luna august a anului 2001, când un vis frumos a devenit realitate, o realitate pe măsura dorinţei arzătoare pe care a născut-o, o întrunire a iubitorilor muzicii folk într-o noapte fascinantă de vară…Au răspuns chemării bunii noştri prieteni folkişti şi un public neaşteptat de numeros, neașteptat de călduros şi receptiv, având în vedere că mare parte dintre ei erau atât de tineri! A fost o noapte întreagă de muzică şi poezie adevărată, mângâiat de lumina torţelor şi a lunii. Atmosfera incredibilă ne-a determinat să mai organizăm câte o ediție, până ce am ajuns la cea de-a 21-a.” – fondatorul festivalului, Ioan Horvat Bughesiu .

Biletele pot fi achiziționate online de pe iabilet.ro, dar și din rețeaua librăriilor Maralibris din Baia Mare. De asemenea, pentru rezervări, puteți apela la: 0748 922 681. Prețul unui abonament este de 100 de lei și include intrarea la ambele seri de magie folkistă. În timp ce, prețul biletului pentru una din seri este de 75 de lei.

„La ceasul când Luna îşi cântă versul de dor, menestrelii se vor aduna tot mai mulţi, aducându-vă în dar poveștile lor.”

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.